Jurnalele Vampirilor 5- Caderea Noptii

Puteti precomada cartea de aici: http://www.ledabooks.ro/Vampire_diaries_5/

Când Elena şi-a dat viaţa pentru a-i salva pe cei doi fraţi vampiri care o iubesc – frumosul şi blândul Stefan şi alunecosul Damon –, a devenit spirit, dar o putere supranaturală a adus-o înapoi, în lumea oamenilor. Acum, ea nu numai că este din nou o fiinţă umană, dar este înzestrată cu daruri speciale primite în Lumea Cealaltă, iar sângele ei pulsează cu o forţă unică şi copleşitoare ce o face irezistibilă pentru orice vampir.

Dar Fell’s Church, aflat la întretăierea liniilor de forţă magice ale pământului, continuă să atragă asemenea unui far creaturile malefice ale lumii. Iar din cealaltă parte a acestei lumi îşi fac aici apariţia două spirite-vulpi, care pot manipula oamenii şi îi pot poseda, şi care nu doresc doar sângele Elenei, ci şi moartea ei. Iar când Stefan este atras departe de Fell’s Church, Damon profită pentru a încerca să o convingă pe Elena să devină propria lui Prinţesă a Întunericului.

Numai că Damon, veşnicul vânător, devine acum cel vânat, cel posedat…

 

Povestea se opreşte aici, căci cititorii trebuie să descopere singuri ce se întâmplă în roman. La fel ca şi în volumele anterioare, scenele tandre se împletesc cu cele pline de tensiune şi suspans, iar imaginaţia autoarei e încă şi mai vie, în scene uneori terifiante. În acelaşi timp, personajele se dezvoltă, devin mai complexe. Iată, Elena se întoarce din Cealaltă Lume mai intuitivă, mai deschisă la minte, capabilă de a vedea binele din oameni. Cât despre Bonnie, ea nu se mai teme de puterile sale de vrăjitoare şi le adoptă pe de-a-ntregul, servindu-se de ele. Iar Matt e mai hotărât, mai independent, mai sigur de rolul pe care îl joacă în grupul lui de prieteni. Cât despre Damon, ei bine, el joacă un rol esenţial în volum, spre bucuria multor cititoare.

Aşadar, o lectură la fel de captivantă ca şi primele patru volume, iar numărul mărit de pagini vă oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu personajele voastre preferate.

 

2 răspunsuri to “Jurnalele Vampirilor 5- Caderea Noptii”

  1. Foarte interesanta e cartea, sunt cateva diferente fata de seria originala dar mie imi place foarte mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: