Lupii din Mercy Falls#1-Fior

De mulţi ani Grace îi observa pe lupii din pădurile aflate în spatele casei ei. Un lup cu ochii galbeni – lupul ei – a reprezentat mereu o prezenţă fără de care nu mai putea să-şi închipuie viaţa. Între timp, Sam trăia două vieţi: iarna, în pădurea îngheţată, protejat de haită şi mereu în compania unei fete neînfricate, iar vara, puţine şi preţioase luni petrecute ca om… până când frigul îl făcea să se transforme la loc. Acum, Grace face cunoştinţă cu un băiat cu ochii galbeni, care i se pare atât de cunoscut, încât i se taie răsuflarea. Este lupul ei, el trebuie să fie. Dar, pe măsură ce iarna se apropie, Sam trebuie să se lupte ca să îşi păstreze forma umană sau să rişte să o piardă pe Grace, dar să se piardă şi pe sine… pentru totdeauna.

Cartea va aparea pe 8 aprilie la Editura Rao.

Anunțuri

5 răspunsuri to “Lupii din Mercy Falls#1-Fior”

  1. Imi place si sa am mi-o cumpar,dar ma dezamageste putin numarul de pagini…

  2. Ma bucur ca apare seria asta la noi.Am auzit lucruri bune despre ea.Poate mi-o achizitionez si eu desi nu prea sunt eu into wolves:) Mi-e nu mi se pare ca sunt chiar putine pagini,dar oricum se zice ca ceea ce e bun vine in bucatele mici:))

  3. […] Maggie Stiefvater este cunoscută în România pentru seria Lupii din Mercy Falls aparută la editura RAO. Click aici pentru detalii. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: