Sete de sange din 21 iunie numai cu BRAVO!

Asteptarea a luat sfarsit! Cei de la BRAVO s-au declarati multumiti de vanzarile primului volum al trilogiei Jurnalele lui Stefan si vor distribui la pretul de 10.99 lei si vol. doi al acestei minunate trilogii si anume Sete de Sange. Aveti mai jos o descriere a cartii, dar si coperta.

Având la bază serialul de televiziune de mare succes inspirat de seria de romane semnate de L.J. Smith, Jurnalele lui Stefan dezvăluie adevărul despre ceea ce s-a petrecut în realitate între Stefan, Damon şi Katherine… şi cum a debutat triunghiul amoros din Jurnalele Vampirilor.

 

Când prima lui dragoste, Katherine, îl transformă în vampir, Stefan Salvatore îşi vede lumea — şi sufletul — distruse. Acum, el şi fratele său, Damon, sunt nevoiţi să fugă din oraşul natal, unde riscă să fie descoperiţi… şi nimiciţi.

 

Cei doi fraţi se îndreaptă spre New Orleans, căutând un adăpost sigur. Însă oraşul este mai periculos decât şi-ar fi închipuit vreodată, deoarece este plin de vampiri… şi de vânători de vampiri. Oare viaţa veşnică a lui Stefan va fi blestemată pentru totdeauna?

Reclame

3 răspunsuri to “Sete de sange din 21 iunie numai cu BRAVO!”

  1. Nu am inceput inca vol 1 dar parca Jurnalele aveau ca obiect inceputurile, transformarea fratilor, Elena … Daca am dreptate si vol 2 continua povestea in aceeasi perioada istorica atunci ce cauta pe coperta personajele in haine moderne???

  2. Nicole94 Says:

    CCAM cam are dreptate, dar mie tot superba mi se pare coperta! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: