Blue bloods#6-Lost in time

 

Dupa frumoasa insa scurta lor ceremonie in Italia,Schuyler Van Alen si Jack Force sunt fortati sa se separe.                            Pentru a indeplinii Mostenirea Van Alen,Schuyler calatoreste catre Alexandria pentru a o gasii pe Catherine de Siena si Poarta Promisiunii.Dar Schuyler descopera repede ca tot ceea ce credea despre Poarta este gresit.Intre timp,Jack face alegerea dificila de a se intoarce in New Yeork pentru a-si infrunta geamana si fosta pereche,Mimi.Dar,in loc de o reuniune amara,el se confrunta cu o alegere pentru care nu exista nicio optiune buna.

Mimi,impreuna cu cel mai neasteptat companion de calatorie-Oliver Hazard-Perry,zboara pana-n Egipt,de asemenea,pentru a-l cauta pe  Kingsley Martin,vechea ei dragoste pierduta.Cum toate drumurile conduc spre Iad,Mimi invata ca nu toate povestile de dragoste au un final fericit.Dar ea va trebuii sa puna deoparte toate sentimenetele sale,pentru a-si salva Vugernul.

Urmatoarea carte-Wolf pact este spin-off-ul volumului 5-Misguided Angel si are ca personaj principal pe Bliss Llewellyn care va aparea in 2012.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: