The Nine Lives of Chloe King

Hei. Azi m-am gândit să vă prezint trilogia The Nine Lives of Chloe King (Cele nouă vieți ale lui Chloe King). Am auzit zilele trecute că va apărea la editura LEDA și m-am gândit ,,Wow! Mâțe! Ok, mă așteptam la vampiri, vârcolaci, sucubi, zâne, demoni, dar la asta nu. Trebuie să mă interesez!” Și astfel a ajuns să cutreier internetul în căutarea informațiilor despre carți/serial. Voi incepe cu carțile.

Cărțile

Trilogia este scrisă de Liz Braswell și o are ca personaj principal pe Chloe King, o adolescentă normală. Viața ei se schimbă atunci cand cade din cel mai înalt turn din San Francisco și se întoarce la viață. În plus, încep să-i crească gheare, băieții roiesc în jurul ei și un asasin e pe urmele ei. Frumoasă viață, huh? Sper că am reusit să vă lămuresc în legătură cu trilogia, dar dacă nu aveți mai jos sinopsisul oficial și coperțile (tie-in și originale). Editura LEDA va folosi coperți tie-in, cel mai probabil pe cea de mai jos.

Coperta tie-in

Coperțile originale

Sinopsisul: 

Chloe King era o fata obișnuită de șaisprezece ani.

Își făcea temele și a lua note bune, dar nu se temea se chiulească uneori de la cursuri pentru a ieși împreună cu prietenii ei. Dormea acasă, dar încerca sa evite orice contact cu mama ei. Chestii normale.

Apoi  ea a căzut din cel mai înalt turn din San Francisco și viata ei s-a schimbat. Pentru început, a murit și apoi s-a trezit.

Acum viața lui Chloe este departe de normalitate. Dintr-odată băieții se învârt în jurul ei, îi cresc gheare și cineva încearcă să o ucidă.

Din fericire, Chloe mai are încă opt vieți.

Serialul

Serialul The Nine Lives of Chloe King este produs de ABC Family și se difuzează in SUA în fiecare marți, imediat după Pretty Little Liars.  Am început să ma uit la serial acum două zile și pot spune că m-a captivat complet. Povestea lui Chloe este una destul de greu de digerat pentru oricine. Să te trezești dintr-odată cu gheare, vedere nocturnă, putere fizică, echilibru, auz si miros fin, reflexe extraordinare și tot felul de alte schimbări nu e ușor. Chloe este o Mai, jumatate om, jumătate zeu și face parte din descendenții celei mai puternice zeițe. Pe lăngă părțile bune, există și unele rele cum ar fi sărutul dintre un Mai și un om, care-i provoacă omului paralizie, moarte sau unori amândouă. Exista, bineînțeles și bad guys și sunt reprezentați in acest serial de o organizație care dorește să omoare toți acești semi-zei. Chloe este in același timp diferită de ceilalți Mai, deoarece este protectoarea lor, apărătoarea lor și are nouă vieți. Din păcate a rămas numai cu opt, deoarece Organizația a reușit s-o omoare odată.

Personajele pe care le vedeți în imaginea de mai sus sunt: Alek– un Mai, o ajută pe Chloe să se integreze. Jasmine– este și ea o Mai și este aproape să moară în încercarea s-o salveze pe Chloe. Chloe King– personajul principal, o Mai-Uniter, cea care trebuie să-și protejeze rasa de la exterminare. Spre deosebire de ceilalți Mai ea are nouă vieți, fiind o Mai-Uniter. Brian– prietenul lui Chloe. Tatăl lui este cel care conduce organizația care vrea s-o ucidă pe Chloe.  Amy&Paul– prietenii cei mai buni ai lui Chloe, ei sunt oameni.

Chloe și-a dorit o viața mai interesantă și acum o are…

9 răspunsuri to “The Nine Lives of Chloe King”

  1. Ador acest serial nu credeam ca o sa o spun dar chloe is the best

  2. Hey, de ce pe o copertaeste scris numele unei autoare si pe cea tie in este alta autoare?

  3. Este doar o carte?Eu am vazut serialul dar nu am citit cartea.Asa se termina cartea?Mor aproape toti?

  4. soare gabriela Says:

    eu am prima carte „caderea” (prima imagine) ji chiar vr sa vad ce se intampla in kontinuare knd va aparea a doua parte ???ms antikipat

  5. de ce s`a anulat serialul k imi plakea asa mult:X:X:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: