Best Teen Books About Real Problems#3

  • THE BEST OF ME
The best of me este povestea sfasietoare de dragoste a doi adolescentei complet diferiti dintr-un  orasel.Acum, la varsta mijlocie, cei doi au urmat drumuri salbatic de divergente, dar niciunul nu a trait viata pe care si-o imaginau…si niciunul nu a putut uita prima si pasionata dragoste care le-a schimbat lumea.Cand amandoi sunt chemati la inmormantarea mentorului care odinioara le daduse adapost, fiecare trebuie sa se confrunte cu alegerile pe care le-a facut, si sa descopere daca dragostea poate cu adevarat sa rescrie trecutul.
  • NIGHT ROAD
Pentru o mama, viata vine cu o serie de alegeri.
Sa stai…
Sa dai drumul…

Sa uiti…
Sa ierti…
Ce drum ai alege?
Timp de optsprezece ani, Jude Farraday a pus nevoile copiilor ei mai presus decat ale sale, si se vede – gemenii ei, Mia si Zach, sunt doi adolescenti minunati.Cand Lexi Baill se muta in mica lor comunitate, ninemi nu este mai prietenoasa decat Jude.Lexi un fost copil dat in plasament cu un trecut intunecat, devine cea mai buna prietena a Miei.Atunci Zach se indragosteste de ea si cei trei devin inseparabili.
Jude face totul pentru as mentine copii in siguranta si in linie pentru admiterea la colegiu.Intotdeauna a fost usor – pana in ultimul an de liceu.Dintr-o data pierde tot controlul. Si nu se mai simte in siguranta, de fiecare data cand copii ei pleaca din casa, ea este ingrijorata.
Intr-o noapte fierbinte de vara cele mai rele temeri ale sale se indeplinesc.O decizie va schimba cursul vietii lor.In ani urmatori, fiecare trebuie sa infrunte consecintele acelei decizii si sa gaseasca o cale de a uita…sau curajul de a ierta.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: