A Need So Beautiful

 

1.A NEED SO BEAUTIFUL

Cel mai bun prieten al lui Charlotte crede ca Charlotte ar putea fi un medium.Iubitul ei crede ca îl înşala.Dar Charlotte ştie ce este cu adevărat ce în neregulă:Ea este una dintre cei Uitaţi,un fel de înger pe pământ,care simte Nevoia—o puternică,incontrolabilă nevoie de a ajuta pe cineva,de obicei un străin.Alţii care au simţit Nevoia,au dispărut—şterşi din amintirile tutor celor ale căror vieţi au atins.Este ca şi cum n-au existat.Aceasta este soarta care o aşteaptă şi pe Charlotte.Dar ultimul lucru pe care Charlotte vrea să-l facă este să dispară,să fie o Uitată.Ea vrea să stea cu prietenul ei cel mai bun,a cărei viaţă este scăpată de sub control.Ea vrea să  se întindă în braţele iubitului ei pentru totdeauna. Ea doreşte să poată ignora Nevoia, dar nu se poate. Şi cum toată lumea importantă din viaţa sa începe uşor s-o uite,ea trebuie să decidă dacă va lupta Nevoia pentru a rămâne ea însăşi—indiferent de cât de întunecate sunt.

2.A WANT SO WICKED

Elise este o fata normala de saptesprezece ani pana in ziua in care se trezeste intr-un parc desert,fara sa-si aduca aminte cine este.

Dupa acel episod,viata ei ia o intorsatura bizara.Ea se confrunta cu flash-uri neasteptate care ii permint sa vada in viata oamenilor – oameni pe care ea nu i-a cunoscut niciodata.Avertizarea strainilor in legatura cu apropierea Umbrelor o ingrozeste.Desi Elise nu a avut niciodata un iubit,sa se trezeste intre doi chipesi si extrem de diferiti baieti:Abe, fermecatorul baiat rau care o fascineaza si sperie in acelasi timp,si miteriosul Harlin,care este nou in oras dar fata de care Elise simte o conetiune urgenta si elementara – aproape ca si cum ar fi suflete pereche.

Acum Elise pune sub semn de intrebare toata viata ei.De ce acesti doi baieti o vor atat de disperat?Ce sunt Umbrele?De ce numele Charlotte inspira o terifianta familiaritate?Si cine este Elise cu adevarat?

 

4 răspunsuri to “A Need So Beautiful”

  1. Paper.doll Says:

    wow…frumoasa carte din cate imi dau seama din rezumat.ceva nou..chiar sunt curioasa sa vad cum decurge povestea:D

  2. Foarte interesanta descrierea 🙂

  3. Pare foarte frumoasa cartea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: