Love is Darkness (Valerie Dearborn #1)

Valerie Dearborne  isi doreste o viata roz in comparatie cu cea actuala: ascutita, neobisnuita, si -daca nu esti pregatit cum trebuie- mortala.

In Londra pentru colegiu, Val stie ca in sfarsit este libera.Tatal ei si fostul-aproape-iubit s-au reintors in California si ea a iesit din afacerea familiei de a vana vampiri. Sau nu?

Ea atrage atentia lui Lucas, un vampir in varsta de 1600 de ani, rege al neamului sau. Sexy, la fel de auriu ca Lucifer si la fel de ispititor si ii face o oferata lui Valerie care nu  poate fi refuzata – sa-l ajute sa descopere daca Ceilalti(varcolaci, zane, vrajitoare, emphati) inca mai exista sau va inceta sa-i protejeze pe cei care-i iubeste.

Lucas in poveste lui Valerie cum emphatii au fost marea slabiciune a vampirilor inainte sa fie vanati acum sute de ani. In timp ce o vrajitoare sau un varcolac ar putea sa ucida un vampir, um empath l-ar putea inrobi, seduce sau sa-i raneasca cu propiile emoti in voie. Singurul detaliu pe care nu l-a mentionat? Faptul ca Valerie este un empath.

Dupa 1600 de ani de existenta fara emoti, Lucas o vrea pe Valerie asa cum un alcoolic vrea vin, dar ea nu stie exact daca-l vrea.

Poate Valerie sa-i tina in viata pe cei care-i iubeste, sa-l opreacsa pe Lucas sa rontaie din ea, sa supravietuiasca unei rascoale vampiresti si unei revolutii si inca sa gaseasca acea plictisitoare, normala viata pe care si-o doreste? Probabil ca nu, dar ea va incerca.

Cititi cartea caici online: http://www.smashwords.com/extreader/read/96035/1/love-is-darkness

Anunțuri

4 răspunsuri to “Love is Darkness (Valerie Dearborn #1)”

  1. Ai tradus grozav. Iar fraza cu sentimentele lui Lucas ma unge pe suflet. Si cel mai mult imi place ca actiunea se petrece in Londra:>

  2. bookscarti Says:

    Foarte fain!

  3. Suna foarte foarte tare! Iar faptul ca actiunea se petrece la Londra este un bonus total 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: