Burn Bright (Night Creatures #1) de Marrianne de Pierres

Burn Bright

Intr-o lume a secretelor salbatice si a placerilor mortale vine o fata a carei inocente s-ar putea sa-i fie cea mai mare forta.

In Ixion muzica si petrecerile sunt singurele noastre credinte. Intunericul este alinarea noastra. Avem cateva reguli dar ele sunt absolute…

Retra nu vrea sa merga pe Ixion, insula noptii vesnice, tineretii absolute si nesomnului. Retra este un Sigiliu – minte sigilata, comunitate sigilata. Ea nu ravneste dupa petreceri si placeri, experienta si libertate.

Dar fratele ei Joel a plecat pe Ixion acum doi ani, iar Retra este determinata sa-l gaseasca. Infruntand durerea intensa a obedientei sale de a scapa de singura casa pe care ea a cunoscut-o vreodata, Retra se va imbarca pe barca care o va duce la fratele ei.

Cand nu-l poate gasi pe Joel, Retra se trezeste trasa adanc in lumea intoxicanta a Ixionului. ” Vino la mine”, sopteste o voce in capul ei. Cine sunt Spintecatorii, misteriosi gardieni ai Ixionului? Ce sunt Creaturile Noptii pe care Retra le vede in umbre? Si ce se intampla cu cei care devin prea batrani pentru Ixion?

Retra va descoperi ca Ixion are placerile sale, dar si niste secrete mortale. Va fi suficienta prietenia, si crearea unei legaturi eterne cu un Spintecator, pentru a o salva de intuneric?

Ascultati cu atentie, dragilor. Ardeti luminos, dar nu va abateti de la cale. Nu uitati, cand traiesti intr-un loc al intunericului deasemenea traiesti cu creaturile intunericului.

Anunțuri

4 răspunsuri to “Burn Bright (Night Creatures #1) de Marrianne de Pierres”

  1. Interesanta. Apare si in RO?

  2. Imi place descrierea.Mai ales partea de la final.Iar coperta e foarte tare. 🙂

  3. Ador descrierea… este de-a dreptul dark. Iar coperta este foarte interesanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: