Mana stanga a lui Dumnezeu

„Numele lui este Cale. I-au spus ca ar putea sa distruga lumea. Poate ca o va face. Numele baiatului este Cale. Era scris in Scripturi ca va veni. El este mana stanga a lui Dumnezeu… ultimul dintre Izbavitori… Ingerul mortii. Ei spun ca va distruge lumea!”

Sanctuarul Izbavitorilor este un spatiu vast si descurajant – un loc fara bucurii sau sperante. Cei mai multi dintre locuitorii lui fusesera adusi aici pe cand erau doar baietei si au indurat ani multi de regim brutal al Stapanilor Izbavitori a caror cruzime si violenta aveau doar un singur scop – acela de a servi Credintei Unice. Intr-unul din intortocheatele coridoare ale Sanctuarului sta un baiat. Are poate paisprezece sau cincisprezece ani – nici el si nici altcineva nu stie sigur. Si-a uitat de mult numele adevarat, iar acum i se spune Thomas Cale. Este un baiat ciudat si secretos, istet si fermecator, violent si sangeros. Este atat de obisnuit cu cruzimea, incat pare imun la ea, dar curand va deschide o usa gresita si va vedea un act atat de inspaimantator, incat va trebui fie sa scape din Sanctuar, fie sa moara. Singura lui speranta de salvare este sa ajunga pana la Memphis, orasul care reprezinta opusul Sanctuarului din toate punctele de vedere: de o frumusete rapitoare, lipsit de Dumnezeu si profund corupt. Doar ca Izbavitorii il vor pe Cale inapoi cu orice pret…nu din pricina secretului pe care l-a aflat, ci din pricina altui secret, neaflat de el, dar mult mai infricosator!


Anunțuri

5 răspunsuri to “Mana stanga a lui Dumnezeu”

  1. super cand apare?

  2. pare interesanta

  3. e interesanta..am descoperit-o destul de tarziu..a aparut la rao

  4. e frumoasa cartea… bine scrisa.. dar ce m-a enervat pe mine cel mai tare a fost cum s-a tot chimbat Cale. urasc genul ala de persoane/personaje care se schimba brusc din cauza cuiva. sper ca al 2-lea volum sa ma surprinda mai tare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: