Velveteen (Velveteen #1)

Velveteen Monroe este moartă. La 16 ani, ea a fost răpită şi ucisă de către un om nebun pe nume Bonesaw. Dar nu asata este problema.

Problema este că ea a aterizat în Purgatoriu. Chiar dacă nu este iadul dezlănţuit, nu se compară cu bucuria raiului. Este gri, plin de cenuşă, se deteriorează pe zi ce trece, şi toată lumea are ceva de făcut. Ceea ce nu-i lasă prea mult timp  să lui Velveteen să facă ceea ce are cu adevărat in minte.

Bonesaw.

Velveteen arde de nărăbdare să-i dea ucigaşului ei pedeapsa sângeroasă pe care o merită. Şi ea a descoperit si cum să o facă. Îl va bântui pentru restul zilelor lui. O să fie brutal.. şi minunat.

Dar trecerea diviziunii dintre moarte şi viaţă are consecinţe devastante. Bântuitul obsesiv al lui Velveteen distruge fundaţia Purgatoriului şi îi pune propiul suflet în pericol. Un risc pe care ea este dispusă să şi-l asume – doar că soarta tocmai i-a dat un motiv care ar putea să o determine să se răzgândească: un băiat foarte sexy şi fără limite.

Velveteen nu se poate opri când vine vorba de a încălca reguli… sau de a se răzbuna. Şi se poate ca ea să fie atât de supărată încât să tragă pe toată lumea după ea.

Un răspuns to “Velveteen (Velveteen #1)”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: