Hold Me Closer, Necromancer (Necromancer #1)

Sam are o viaţa destul de normală. Poate că nu are cel mai extraordinar serviciu din lume, dar este bine – până când o glumă la un fast food îi atrage atenţia lui Douglas, un tip înfiorător cu o latură violentă.

Se pare că Douglas este un necromant care trezeşte mortii pentru bani gheaţa şi vede potenţial în Sam. Atunci Sam descoperă că şi el este un necromant, cu o putere latentă ciudată. Si cele mai întunecate forţe vor să se alieze… sau poate că nu.

Cu doar o săptămână la dispoziţie pentru a descoperi ce să facă, Sam are nevoie de tot ajutorul pe care îl poate găsi. Noroc că traieşte în Seattle,  care are la fel de multe tipuri de paranormali ca baruri şi cafenele. Dar chiar şi cu noi prieteni va fi Sam în stare să-şi salveze pielea?

Un răspuns to “Hold Me Closer, Necromancer (Necromancer #1)”

  1. Buna
    Sunt Alexandra (Carte pentru mine) nu am gasit o adresa de mail la care sa va scriu,asa ca va las aici un comentariu. Vroiam sa va rog sa schimbati linkul de la blogroll. Ne-am mutat pe wordpress .

    Sper sa nu va deranjez cu acest mesaj. Doar ca vreau sa ii anunt pe toti cei din lista noastra de blogroll ca ne-am muta si ca o sa inchidem vechiul blog.
    Multumesc pentru intelegere.

    http://cartepentrumine.wordpress.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: