Recenzie Albastru de Safir de Kerstin Gier

Sinopsis:

Rămăsesem împietrită, incapabilă să mai fac vreo mişcare sau chiar să respir. Degetele lui îmi atinseră cu grijă buzele, îmi mângâiară bărbia şi urcară pe obraji, până la tâmple.

– Nu eşti o fată obișnuită, Gwendolyn, şopti el, trecându-şi degetele prin părul meu. Eşti cu totul şi cu totul deosebită. Nu ai nevoie de nici o Magie a corbului ca să fii specială pentru mine.

Chipul lui se apropie tot mai mult de-al meu. Când buzele lui îmi atinseră gura, am închis ochii. OK. Acum urma să leşin.

Să te îndrăgostești în trecut nu este, poate, cea mai fericită idee. Gwendolyn tocmai a descoperit că a moștenit de la familia ei capacitatea de a călători în timp. În Londra secolelor trecute, ea și Gideon au tot felul de probleme, cum ar fi: să salveze lumea sau… să învețe cum se dansează menuet. (Două lucruri nu tocmai ușoare.) În vreme ce atitudinea lui Gideon devine tot mai bizară, Gwendolyn se simte din ce în ce mai tulburată, până când misterul i se dezvăluie cutremurător de dureros, iar lucrurile se complică și mai tare…

Culorile dragostei este o trilogie palpitantă, amuzantă și plină de romantism. Urmăriți aventurile tinerei Gwendolyn în volumul al treilea, Verde de safir.

I. Părerea mea despre personaje

Gwendolyn

Gideon

Lucy și Paul (îi cam bag în aceeași oală)

Contele

III. Câteva cuvinte…

După Roșu de Rubin am crezut că această carte mă va dezamăgi, am crezut că aceste personaje nu prea mai au multe de oferit și vai, cât m-am înșelat! Finalul a fost puțin cam trist, dar m-a făcut să-mi doresc să citesc și cartea a III-a, Verde de Smarald, care a apărut de curând la editura Litera și care poate fi comandată și de pe Libris (click). Vă recomand să citiți această trilogie pentru că este un melanj fericit de aventură, mister și (bineînțeles) dragoste!

IV. Personaje preferate

Feminin: Gwen

Masculin: Gideon

V. Punctaj

8/10

Reclame

2 răspunsuri to “Recenzie Albastru de Safir de Kerstin Gier”

  1. frumoasa recenzia, deabia astept sa citesc cartea

  2. si eu am citit-o si mi s-a parut mai slaba decat prima, oricum merita un 8 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: