Finding Alice (Alice Clark #1)

Finding Alice (Alice Clark, #1)Blestemată cu o intensă empatie Alice fuge dintr-o viaţă risipită să înceapă una nouă într-un oraş unde nimeni nu o cunoaşte, Iadul, Missippi. Alice lucrează la un bar necunoscut în mijlocul nimicului încercând să evite emoţiile copleşitoare a celor din jurul ei. Ea îi permite celei mai bune prietene ale sale să o convingă să participe la câteva clase la colegiu fără să realizeze că îi va schimba viaţa drastic pentru totdeauna. Încă din prima zi ea a fost agăţată de el, de mirosul lui, de ochii lui, de felul în care vorbea cu ea în loc să vorbească în capul ei.

De-a lungul luptelor Alice învaţă despre dragostea adevărată, durerea adevărată şi adevărul despre moştenirea ei. Ea trebuie să descopere cine este pentru că toată lumea vrea să o găsească. Cu Îngeri şi Răscumpărări după ea, Alice găseşte protecţie într-un grup de Îngeri Căzuţi. Aceşti Îngeri Căzuţi jură să facă orice pentru a o proteja, deoarece ei cred că Alice va salvea atât neamul lor cât şi omenirea.

Traducere: Alessa

Un răspuns to “Finding Alice (Alice Clark #1)”

  1. cartea pare destul de promitatoare 🙂 Vroiam sa te anuntam si pe tine ca am inceput o campanie de publicare a cartii Vestige,daca ne poti ajuta si pe noi poti gasi mai multe detalii aici http://fantasy-readers.blogspot.ro/2012/08/campaniedulce-campanie.html sau aici http://bo0kwhisperer.blogspot.ro/2012/08/campanie-de-publicare-vestige.html .Multumim foarte mult ! O seara placuta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: