Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Acţiunea celui de-al patrulea volum al seriei ─ considerat de cititori cel mai bun de până acum! ─ începe la un an după

evenimentele din Revelaţii, încheiate cu oribilul masacru din Rio.

Multe s-au petrecut în acest an. Schuyler şi Oliver au decis să fugă din New York după ce Schuyler a fost învinuită pe nedrept de Conclav pentru moartea bunicului ei, Lawrence Van Alen; acum sunt amândoi la Paris, încercând să obţină o audienţă la conducătoarea Conclavului european, de la care speră să primească protecţie şi sprijin. Schuyler nu mai este fetiţa timidă şi nesigură din primul volum al seriei; puterile ei au crescut şi are nevoie de tot ajutorul posibil pentru a-şi urma misiunea pe care i-a încredinţat-o bunicul său. Cât despre relaţia ei cu Jack, ştie că lui îi este menit să fie alături de Mimi, iar ea deja a ales să rămână cu Oliver. Şi totuşi, oare nu cumva se repetă povestea mamei ei? Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?

Mimi s-a alăturat echipei de Venatori condusă de Kingsley Martin, cu care străbate lumea în căutarea lui Jordan, surioara răpită a lui Bliss, care poartă în ea spiritul Străjerului. Personajul lui Mimi capătă acum dimensiuni profunde şi personalitatea ei, cândva unidimensională şi antipatică, suferă schimbări, dovedind că există în ea disponibilităţi pentru pasiune, dar şi compasiune.

Bliss Llewellyn joacă şi ea un rol esenţial, căci a devenit un Sânge Argintiu şi în trupul ei sălăşluieşte un spirit malefic şi puternic. În vreme ce luptă să-şi recapete controlul asupra trupului, minţii şi viitorului ei, trebuie să găsească forţa de a se elibera de Vizitator ─ sau e sortită să fie sclava lui pentru eternitate?

Saga celor cu Sânge Albastru continuă, şi lumea lor plină de glamour, dar şi de taine străvechi ni se dezvăluie din nou în povestea rostită pe rând de Schuyler, Mimi şi Bliss. Dragoste, secrete, îngeri şi demoni, revelaţii, întâmplări neaşteptate şi o schimbare uluitoare a personajelor ─ toate îşi au locul lor în roman, alcătuind o lectură alertă şi captivantă şi ajutând cititorul să se implice în vieţile personajelor şi să îşi dea seama că ceea ce se petrece în poveste are nişte dimensiuni mai mari decât şi-ar fi putut el imagina. Acum, nu mai e vorba doar despre vampiri şi romance ─ este vorba despre lupta constantă şi implacabilă dintre bine şi rău.

„Schuyler Van Alen, Bliss Llewellyn şi colegii lor de şcoală revin în acest nou episod din seriaSânge Albastru – o  combinaţie delicioasă de Gossip Girl şi Amurg… .”  ─ Barnes & Noble

„Cu un amestec de dramă, romance şi fantasy pe de o parte, şi sacrificiu şi suferinţă pe de alta, acest nou volum îi va captiva pe cititori, transformând seria Sânge Albastru dintr-o lectură fascinantă într-una ce creează dependenţă.” ─ http://www.lovevampires.com

Pentru mai multe detalii, vizitaţi site-ul www.melissa-delacruz.com

Cartea are 324 de pagini, formatul 13 x 20 cm, ediţia este cartonată, cu supracopertă, iar preţul de listă – 44,90 RON. La precomandă, veţi beneficia de 25% reducere şi transport gratuit.

Reclame

31 răspunsuri to “Oare nu cumva există iubiri pentru care merită să mori?”

 1. Romina Gianina Says:

  arata interesant cartea !

 2. ioana alexandra Says:

  daaa, coperta arata foarte, foarte bine:X
  imi place mult

 3. Gheorghiev Alexandra Says:

  daaa foarte interesanta coperta:X imi place:X,dar,preferata mea este coperta a primului volummmm ❤ :X::X

 4. Gheorghiev Alexandra Says:

  si da eu cred ca exista iubiri pentru care sa mori…..iubiri vesnice mai degraba:X

  • Romina Gianina Says:

   Pt nimeni si nimic nu merita sa mori !

   • ioana alexandra Says:

    sunt de acord cu tine intr-o anumita masura….merita sa te sarcifici doar pentru familie si, in cazuri exceptionale, cand chiar exista o persoana careia sa-i pese foarte de mult de tine, care la randul ei e gata sa moara pentru tine. altfel nu merita sa faci sacrificii, oamenii din ziua de azi nu le mai apreciaza la adevarata lor valoare

   • mi-as dona inima unui om extraordinar…

 5. Nu am citit seria inca, dar as vrea!!Imi place ideea si numai acest lucru, as dori s-o citesc pentru ca este un blond printre randuri^^

 6. Cartile le am, doar ca sunt in format electronic. Doar primele trei volume in romana si Bloody Valentine cumparat impreuna cu revista Bravo.

 7. judecand titlul..nu exista iub iri pentru care merita sa mori …

 8. cat despre carte ..pas deoarece nu ma atrage

 9. ioana alexandra Says:

  merci, merci:)
  succes si voua la scoala!

 10. hmm… ador coperta!

 11. Gheorghiev Alexandra Says:

  imi place coperta asta si a primului volum,am auzit ca nu-i o serie tare buna :-??,nu prea as da bani pe ea.dar,din recenzile pe care le-am citit,pare destul de interesanta.

 12. eu inca raman la ideea mea , cartea asta nu ma atrage ..nu stiu care e motivul

 13. Gheorghiev Alexandra Says:

  da nici eu n-as da bani pe ea,sincer…..adica nu stiu,trebuie sa termin de citit primele doua volume format pdf si apoi ma hotarasc,momentan m-am apucat de spulbera-ma,si apoi mai vedem.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: