In pregatire la Epica

De la primul la ultimul rând, cartea este pur şi simplu cuceritoare. E amuzantă, plină de suspans, de neprevăzut şi, bineînţeles – în Paris, cel mai romantic oraş al lumii – de dragoste.

Anna este o americancă exilată la Paris (fireşte că în pofida voinţei sale) pentru ultimul an de liceu. Totul e nou, necunoscut şi potenţial de neînţeles, inclusiv şi mai ales limba, iar ea trebuie să-şi măsoare de două ori toate gesturile, toate cuvintele, confuză şi disperată să nu facă vreo gafă. Singură n-ar reuşi, dar, vorba colegei ei din vecini: „de aceea sunt prieteni pe lume”.

Cu grupul de noi prieteni, totul se schimbă radical. Şi mai ales cu St. Claire – hei, care fată ar rămâne in
Ezitări, îndrăzneli, îndoieli, interpretări greşite, întâmplări vesele şi triste, reacţii-surpriză şi un îndelung amânat sărut – tot arsenalul seducţiei şi tot jocul dragostei, bine dozat şi excelent temporizat. Cum mărturisea o cititoare vrăjită: „E una din acele cărţi pe care le citeşti şi îţi spui: Sper să mi se întâmple şi mie asta! Sper să întâlnesc şi eu pe cineva aşa! Sper să am şi eu prieteni ca aceştia!”sensibilă la o asemenea combinaţie de însuşiri „extra”: bine-făcut, frumos, inteligent, vorbăreţ şi cu un ucigător simţ al umorului? Cu o singură problemă: „St. Claire e deja luat”, are o iubită. Anna îşi repetă „suntem doar buni prieteni, suntem doar buni prieteni”, dar sentimentele, reciproce, devin de neînlăturat.

 

Anunțuri

14 răspunsuri to “In pregatire la Epica”

 1. Vreau si eu la paris!sa ma exileze acolo!

  • ioana alexandra Says:

   cine nu vrea la Paris!!
   as vrea sa am atat de multi bani incat sa calatoresc tot timpul. pur si simplu ador sa calatoresc si sa vad tari straine…asta e cel mai mare vis al meu, sa vizitez cat mai multe tari:X

 2. Romina Gianina Says:

  asta pare faina rau. , cui nu i-ar place la paris :))

 3. Gheorghiev Alexandra Says:

  da da,cui nu i place la paris :> geniala carte,abiastept sa apara.

 4. Gheorghiev Alexandra Says:

  si mie mi-ar place sa traiesc la paris,sa ma indragostesc acolo,sa iubesc nebuneste si sa mi se ofere cadouri acolo.

 5. Gheorghiev Alexandra Says:

  editura asta epica ne pregateste o gramada de surprize care o sa le salivam rand pe rand :)),o sa inundam si vecinii =)) o sa ne creada nebuni.

 6. Anna si sarutrul frantuzesc,,ce bine, adevarul este ca aeasta serie de doua volume este foarte apreciata peste hotare, bine cass-au gandit sa o adauge si aici..

 7. pare o carte geniala. deabea astept sa apara.

 8. ioana alexandra Says:

  cred ca eu sunt singura careia nu-i place cartea asta…nu stiu, e draguta, dar eu prefer cartile cu foarte multa actiune, mister, daca se poate si intrigi, crime, etc ar fi bine:))
  nu cred ca o sa mi-o iau…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: